ATL Renting & Adviesto, al 10 jaar succesvol.

Marc Meylaers vertelt dat Adviesto mee de bouwstenen van ATL Renting legde, de groeisnelheid bepaalde, en vandaag nog steeds mee waakt over de efficiëntie en optimalisatie van de essentiële businessplannen en bedrijfsprocessen.

“Adviesto maakt deel uit van de geschiedenis van ATL Renting, het bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop en verhuur van trucks, trailers en chassis. Toen ATL Renting begon te groeien – in binnen-en buitenland – mocht het bedrijf de voeling met hun efficiënte bedrijfsvoering niet verliezen. Adviesto besloot z’n bestaande organisatietalent voor bedrijfsprocessen ten volle te ontplooien tijdens die groeispurt van ATL Renting.”

“Tom van Adviesto stelde de strategie en uitdagingen van ATL Renting mee scherp, zonder het overzicht en de focus te verliezen. Ondertussen weet Tom nog steeds wat er op elke desk gebeurt. Als er immers inefficiënties in de bedrijfsprocessen van een organisatie sluipen, voelt Tom dat bijzonder goed aan. Dan komt Adviesto steeds op de proppen met oplossingen.”

“Waar andere bedrijven hun problemen reactief oplossen en optimaliseren, gaat Adviesto steeds proactief te werk. Tom is een man die z’n talenten ontvouwt op vlak van voordetectie, organisatie en change: hij gaat in dialoog om de jobinhoud van werknemers opnieuw interessanter én efficiënter te maken. Al blijft Tom meer een luisteraar in plaats van een babbelaar. Tom beschikt immers over een heel hoog empathisch vermogen. Dat vergt veel tijd en energie van zijn kant, maar het zorgt er ook voor dat hij problemen héél goed en héél snel detecteert.”

“Tom van Adviesto is technisch erg sterk, heeft een hoge werkijver en is erg plichtsbewust. Hij wil als strateeg meedenken, is erg goed georganiseerd en bouwt duurzame relaties op met de personen binnen het bedrijf. Tom vindt werkelijk alles in z’n datawereld onmiddellijk terug. ATL Renting hoopt nog lang beroep te kunnen doen op de expertise van Adviesto.”

Auteur Tom Broux

Categorie Testimonial

Gepubliceerd 1 jaar ago

Leestijd 5 minuten

Tom is een man die z’n talenten ontvouwt op vlak van voordetectie, organisatie en change: hij gaat in dialoog om de job inhoud van werknemers opnieuw interessanter én efficiënter te maken

Marc Meylaers CEO ATL-Renting nv
Terug naar overzicht