Over Adviesto

In de ideale wereld verloopt alles efficiënt en optimaal, maar de realiteit is helaas anders. Zie je geen oplossingen voor bedrijfsproces gerelateerde problemen? Adviesto ziet ze wel!

Ondernemen betekent vooruitgaan en groeien. Adviesto wijst je de richting.

Meer nog, Adviesto is nét ontstaan vanuit de eagerness om bedrijfsprocessen in kaart te brengen, richting te geven en op een exclusieve manier te optimaliseren. Net zodat bedrijven zich beter kunnen organiseren. Chaos omvormen tot structuur vormt dus onderdeel van ons DNA. Net zoals de drive om via een geoliede samenwerking, aangepast aan de markt en de klant, het beste resultaat aan te bieden. Een voortdurende kritische evaluatie en probleemoplossend denken zijn hierbij essentieel.

Onze werkwijze
+5 Geholpen bedrijven
+15 Jaar ervaring

Oprichter Tom, houdt van "to the point" en hunkert naar efficiëntie.

Oprichter Tom studeerde in 2005 af als Handelsingenieur in de Beleidsinformatica aan de UHasselt. Ondertussen bouwde hij een dik pak ervaring op in verschillende bedrijven en sectoren. Tom haalt energie uit het puzzelen met input van klanten… en uit de uitspraak “Je bent zot bezig”. Hij is een perfectionist in hart en nieren, een doorvrager en een probleemoplosser. Z’n analytisch inzicht is gewoon aangeboren. Plezier en voldoening uit z’n werk halen is een must.